Партньори

Poly-clip System GmbH

Poly-clip System GmbH

POLY-CLIP System е най-големият доставчик на клипмашини и клипси в света. Компанията е утвърден лидер в този сектор от хранителната и пакетиращата индустрия.

Vemag Maschinenbau GmbH

Vemag Maschinenbau GmbH

VEMAG произвежда машини и оборудване за хранителната индустрия повече от 75 години. Днес компанията е един от най-големите световни производители на вакуум пълначни машини и допълнителни приставки към тях за различни приложения.

K+G Wetter

K+G Wetter

K+G WETTER произвежда високопроизводителни машини за месопреработка повече от 25 години. Фирмата се развива непрекъснато и вече е утвърден доставчик на машини за индустриални приложения. Машините на K+G WETTER са подходящи за всякакви приложения - от класически бутикови месарници до големи производствени предприятия.

Mauting s.r.o.

Mauting s.r.o.

MAUTING е утвърден производител на оборудване за хранителната индустрия. Производството на компанията е фокусирано най-вече върху камери за варене и опушване и оборудване за термична обработка на месо и месни продукти.

Fedrinand Henneken GmbH

Fedrinand Henneken GmbH

HENNEKEN произвежда машини за месопреработка от 1977 г. Портфолиото на компанията включва: вакуум тумблери, тендърайзери (стейкъри), инжектори, смесители за саламура,  флатенъри и повдигачи.

Ilapak

Ilapak

ILAPAK предлага голямо разнообразие от гъвкави решения за опаковане за хранителната и медицинската индустрия и производството на кърпи за почистване. Компанията произвежда хоризонтални и флоупак машини, вертикални опаковъчни машини, дозатори и автоматични производствени линии.

Cassel Messtechnik GmbH

Cassel Messtechnik GmbH

CASSEL е водещ производител на металдетектори, контролни везни и X-Ray системи за индустриално приложение.

Kronen GmbH

Kronen GmbH

KRONEN e водещ производител на машини за зеленчукопреработка - миене, рязане, белене, центрофугиране, кетъринг, готови ястия. Компанията произвежда също линии за листни freshcut салати и линии за преработка на картофи.

Witt-Gasetechnik GmbH

Witt-Gasetechnik GmbH

WITT произвежда висококачествено оборудване за контрол и безопасна работа с газове. Продуктовият каталог включва газанализатори, газсмесители, уреди за проверка на течове, газови филтри, предпазни вентили и др.

Rudolf Schad GmbH

Rudolf Schad GmbH

RUDOLF SCHAD полуавтоматични машини за окачане на месо

Schaelomat

Schaelomat

SCHAELOMAT полуавтоматични и автоматични машини за белене на кренвирши

MHS Schneidetechnik GmbH

MHS Schneidetechnik GmbH

MHS е водещ европейски производител на висококачествени машини за рязане на месо и хляб. Продуктите на компанията са подходящи за използване в търговски вериги и индустриални предприятия.

Pujolas

Pujolas

Основната дейност на PUJOLAS е проектиране и производство на машини за хранителната индустрия. Компанията произвежда пълначни машини, 3D преси за месо, апликатори на мрежи и обвивки, тумблери, смесители и др.

Nock Maschinenbau GmbH

Nock Maschinenbau GmbH

NOCK е утвърден производител на машини за хранителната индустрия - машини за сваляне на кожа, обезципяване, рязане на месо, ледогенератори.

Boss Verpackungsmaschinen GmbH & Co. KG

Boss Verpackungsmaschinen GmbH & Co. KG

Boss Vacuum предлага висококачествени машини за вакуум опаковане, подходящи за използване в различни индустрии: месопреработка, зеленчукопреработка, рибна индустрия, кетъринг, магазини, електроника. Профолиото на компанията включва настолни вакуум машини, еднокамерни и двукамерни вакуум машини, вертикални опаковъчни машини, автоматични вакуум опаковъчни линии, трейсийлъри и казани за термосвиваеми опаковки.

ILPRA SpA

ILPRA SpA

ILPRA е един от водещите в света производители на машини за опаковане. Компанията предлага голямо разнообразие от технологични решения в сферата на хранителната, нехранителната и медицинската индустрия. Портфолиото на ILPRA включва най-съвременни модели трейсийлъри, термоформери и дозатори.

VARIOVAC PS SystemPack GmbH

VARIOVAC PS SystemPack GmbH

VARIOVAC е иновативна компания с дълги традиции и десетки години натрупан опит в производството и поддръжката на пакетиращи машини. Фирмата предлага гъвкави решения за опаковане в сферата на хранителната, нехранителната и медицинската индустрия.

Предлаганите от Variovac машини отговарят на най-високите стандарти за качество и хигиена.

Alco-food-machines GmbH & Co. KG

Alco-food-machines GmbH & Co. KG

ALCO предлага пълна гама от високотехнологични машини и линии за месопреработка и производство на полуготова храна. Машините на Alco обхващат целия процес на производство: от мелене, смесване и формоване до паниране, печене и пържене, включително охлаждане и замразяване. Фирмата предлага също така иновативни технически решения за оптимизиране на производствените процеси и получаване на най-добрия краен продукт чрез комбиниране на различни производствени стъпки и технологии.