Контакти

Информация за връзка:

Иноватек ЕООД

8001 гр. Бургас

ул. Евлоги и Христо Георгиеви 15

тел.: (056) 87 40 33

e-mail: inovatec@sidorenko.net

GPS: 42.52832, 27.43983

Информация за контакт

Контактна форма